<h2>Δίνουμε στο χώρο σας το στύλ...</h2><p>Η εταιρεία μας art design group I.E. εδώ και αρκετά χρόνια ειδικεύεται στον τομέα εφαρμογών εσωτερικής δόμησης και γύψινων διακοσμήσεων... </p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.artdesigngroup.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>...και την κομψότητα που επιθυμείτε!</h2><p>Η εταιρεία μας art design group I.E. εδώ και αρκετά χρόνια ειδικεύεται στον τομέα εφαρμογών εσωτερικής δόμησης και γύψινων διακοσμήσεων...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.artdesigngroup.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> Slideshow image
Previous Next
Yδραυλικά {"hide":"true"}
 
Υδραυλικά
Art design group I.E. | Ξάνθη
Η εταιρεία μας art design group I.E. η οποία εδρεύει στο Σούνιο της Ξάνθης, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό υδραυλικές εργασίες σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και κάθε κτίριο σε οικονομικές τιμές. 
 
Τα υδραυλικά είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για την κατασκευή ενός σύγχρονου σπιτιού - καταστήματος. 
 
Αναλαμβάνουμε παντός τύπου υδραυλικές εργασίες όπως:
 Υδραυλικές εγκαταστάσεις όλων των τύπων
 Ανακαίνιση λουτρών, κουζινών και καταστημάτων
 Τοποθέτηση ειδών υγιεινής
 Μελέτες υδραυλικών εγκαταστάσεων
 Εντοπισμός και αποκατάσταση διαρροών
 
Η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να σας εγγυηθεί, για την άψογη κατασκευή, με ποιοτικά υλικά και εργασία σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. 
 
 
Στόχος μας είναι η σωστή και αποτελεσματική εξυπηρέτηση κάθε παλάτη και η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στις πιό οικονομικές τιμές της αγοράς.
 
Η εταιρεία μας και η έμπειρη ομάδα μας εξυπηρετούν άμεσα την Ξάνθη και όλη τη Θράκη, Μακεδονία, νησιά και σε όλη την Ελλάδα.
 
 
 
 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!
Σούνιο Ξάνθη 
Τηλ: 6972177828 Κιν: 6938483501