<h2>Δίνουμε στο χώρο σας το στύλ...</h2><p>Η εταιρεία μας art design group I.E. εδώ και αρκετά χρόνια ειδικεύεται στον τομέα εφαρμογών εσωτερικής δόμησης και γύψινων διακοσμήσεων... </p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.artdesigngroup.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>...και την κομψότητα που επιθυμείτε!</h2><p>Η εταιρεία μας art design group I.E. εδώ και αρκετά χρόνια ειδικεύεται στον τομέα εφαρμογών εσωτερικής δόμησης και γύψινων διακοσμήσεων...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.artdesigngroup.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> Slideshow image
Previous Next
Γύψινες Κατασκευές & Διακοσμήσεις
 
Γύψινες Κατασκευές & Διακοσμήσεις
Art design group I.E. | Ξάνθη
Η εταιρεία μας art design group I.E. η οποία εδρεύει στους Αμαξάδες της Ξάνθης, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό γύψινες κατασκευές και διακοσμησεις σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και κάθε κτίριο σε οικονομικές τιμές. 
 
Το ειδικευμένο προσωπικό, η τεχνογνωσία και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, κάνουν πραγματικότητα κάθε σκέψη για κατασκευή ή ανακαίνιση του χώρου σας πραγματικότητα.  
 
Με άριστη ειδίκευση στις γύψινες διακοσμήσεις και στις κατασκευές και χάρη στο μεράκι και στην χαρακτηριστική ποιότητα δουλειάς, ικανοποιούμε στο μέγιστο όλες τις ανάγκες των πελατών μας, και με σεβασμό στις επιθυμίες και στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, επιτυγχάνουμε διαχρονικά, αξιόπιστα και μοναδικά στο είδος τους, έργα.
 
Αναλαμβάνουμε:
 Γύψινες κατασκευές
 Ψευδοροφές
 Χωρίσματα
 Ειδικές κατασκευές
 Διακόσμηση εσωτερικού χώρου
 Διαμόρφωση επαγγελματικών χώρων
 Ορυκτές ίνες
 Σύστημα δόμησης με τσιμεντοσανίδες
 Διαμόρφωση εξωτερικών χώρων
 Διάτρητες και χαραγμένες γυψοσανίδες
 Τρισδιάστατες επενδύσεις τοίχου
 Κεντρικά φωτιστικά κρυφού φωτισμού
 Διακοσμητικά επιχρίσματα
 
Η ύπαρξη ψευδοροφής στα εσωτερικά των κατοικιών μπορεί να λύσει σημαντικά αισθητικά και πρακτικά προβλήματα, παρέχοντας ταυτόχρονα σημαντικά οφέλη στην εικόνα και στη λειτουργικότητα του χώρου. Για την κατασκευή της βρίσκουμε στην αγορά μεγάλη ποικιλία συστημάτων, ενώ ανάλογα με τα υλικά εφαρμογής, τη μορφή–φόρμα και τη θέση της, μπορεί να δώσει νέα διάσταση σε ένα χώρο, προσφέροντας πολλαπλές δυνατότητες.

Συγκεκριμένα δύναται να:
 Προσφέρει extra επιφάνεια χώρου προς εκμετάλλευση
 Σε ένα ψηλοτάβανο χώρο (h> 2,90μ.), μια κατασκευή ψευδοροφής μπορεί να δημιουργήσει ένα εσωτερικό πατάρι
 Στην περίπτωση μικρού ύψους, θα πρέπει να προσεχθεί η συχνότητα των ανοιγμάτων σε σχέση με την έκταση της επισκέψιμης επιφάνειας, για καλύτερη πρόσβαση
 Θα πρέπει να γίνει έγκαιρη ενημέρωση του κατασκευαστή για το βάρος που θέλετε να συγκρατεί η συγκεκριμένη επιφάνεια, ώστε να επιλεχθεί ο σωστός σκελετός στήριξης
 Βελτιώνει τις αναλογίες ενός δυσαρμονικού χώρου
 Διαχωρίζει λειτουργίες σε open plan χώρους
 Στα συν θεωρούνται τα πλεονεκτήματα ηχομόνωσης–ηχοαπορρόφησης, βελτιωμένης ακουστικής, θερμομόνωσης και πυροπροστασίας, που δύναται να προσφέρουν τα διάφορα υλικά και συστήματα ψευδοροφών
 Δημιουργεί κέντρα ενδιαφέροντος
 Κρύβει και φιλοξενεί στοιχεία
 
Σε περίπτωση που η ψευδοροφή χρειαστεί να εγκλωβίσει κάποιον αγωγό ηλεκτρισμού ή υδραυλικών ή όποια ηλεκτρονική εγκατάσταση, θα πρέπει οπωσδήποτε να μελετηθεί η δυνατότητα επισκεψιμότητας του συγκεκριμένου σημείου.
 
 
Στόχος μας είναι η σωστή και αποτελεσματική εξυπηρέτηση κάθε παλάτη και η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στις πιό οικονομικές τιμές της αγοράς.
 
Η εταιρεία μας και η έμπειρη ομάδα μας εξυπηρετούν άμεσα την Ξάνθη και όλη τη Θράκη, Μακεδονία, νησιά και σε όλη την Ελλάδα.
 
 
 
 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!
Αμαξάδες Ξάνθη 
Τηλ: 6972177828 ή 6987443345 Ερκάν